Qui som

Triamics és un club d’àmbit nacional, que té la seua seu al poble de Silla (València), que va començar el seu camí al 2012 mitjançant el projecte d’unió de 3 amics que volien fer aquest tipus d’activitat i la seva passió pels esports de resistència i vida sana i que de seguida van contagiar la seva passió a molts altres.

És un club que està federat a la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana. La nostra temporada comença en Setembre i actualment (2018-19) comptem amb 80 socis dels quals el 25% són dones.

Els esportistes que formen part del club tenen edats compreses entre els 25 i els 55 anys, i molts d’ells provenen de realitzar altres esports, altres han vist una bona opció començar a fer-ho i altres per motius de la vida havien deixat de practicar-lo i han reprès el seu projecte esportiu adaptant-lo al del club.

Triamics en definitiva engloba els esports competitius de ciclisme, running i natació però predominantment el del Triatló i cada vegada són més els que es marquen l’objectiu de fer més d’un sol esport per fer el triatló tot i no deixar durant tot l’any les proves de trail, les travesses nedant, les proves ciclistes tant de BTT com de ciclisme en ruta, els Duatlons i les curses populars en asfalt o muntanya.