5ª Jornada de Portes Obertes

Peradmintriamics

5ª Jornada de Portes Obertes

Com ja sabreu estem preparant per aquest proper dia 18 de juny una jornada de Portes Obertes (anteriorment Quedada), la qual serà la 5a i en la qual participarem en un Triatló molt especial no competitiu i supervisat pel nostre equip directiu així com personal qualificat i acreditat per al bon desenvolupament del mateix. Disposem tots d’una assegurança d’accident per al desenvolupament de l’esdeveniment, així com de l’entrenadora Maite Segrera que ens donarà les pautes necessàries per a qui no conegui la nostra afició, pugui integrar-se i provar, que per això és aquest dia a part de per poder ajuntar-nos tots els socis i participar com a equip en aquest esdeveniment.

El lloc a desenvolupar l’activitat serà en primer lloc i com a lloc de concentració, a la piscina Descoberta entrant per la zona del Poliesportiu, exactament en els frontons que és on es deixessin les bicicletes que posteriorment es agafaran per fer el segon segment que és la part ciclista en un circuit obert al trànsit però ben definit i amb el control adequat de personal per al bon desenvolupament del mateix. Tot seguit tornarem a deixar les bicicletes al frontó i començarem el tercer i penúltim segment, que és la cursa, que la farem per la zona del poliesportiu ben senyalitzat. Finalment i com a colofó, ​​el quart segment i més desitjat serà l’avituallament final amb refrigeris i una mica de pica-pica per comentar el desenvolupament del mateix.

Important per a tots que es pot anar amb bicicleta de carretera i de muntanya, o fins i tot de passeig, l’important és participar i passar un bon matí practicant l’esport que ens agrada.

També indicar als papes que durant el transcurs de la prova tindrem personal que podrà tenir cura dels nostres fills fent-los jocs a la zona del frontó i donant-los de dinar fins i tot.

No dubteu a comentar-als vostres amics i familiars que us agradaria que estiguessin amb tots nosaltres i si se us demana que envieu un correu electrònic a info@triamicssilla.es sol·licitant la inscripció donant el nom i cognoms i el DNI per incloure-ho en l’assegurança que anem a contractar

IMPORTANT. FEU-HO ABANS DEL DIA 14 DE JUNY (PLACES LIMITADES)

 

Finalment indicar-vos que l’esdeveniment està previst per a majors d’edat, però que si algun menor volgués participar hauria de fer-ho amb la tutela i responsabilitat dels pares, o tutors.

L’esdeveniment és completament Gratis per a tothom, el club s’encarrega de tot
Veniu que ho anem a passar genial.

 

D’altra banda després de l’esdeveniment i ja tothom tranquil i canviat, farem a la Nau Jove un dinar per a tothom que vulgui venir també.
Heu també d’apuntar-vos però ja de forma més informal, dient persones que veniu (adults i nens), per adequar de la millor manera possible

El dinar serà a les 14:30, i el menú serà el següent

· Aperitiu inicial (papes, cacaus, olives)
· Amanida valenciana
· Patates Braves
· Calamars o una altra tapa de l’estil
· Paella Valenciana
· Postres, cafè i copa

El cost del dinar, serà entre 8 € i 10 € (en funció dels nens que vagin, perquè entre tots sufraguemos despesa comunament)

Quant a l'autor

admintriamics administrator