II 7K Urgartesa Saladar Silla

Peradmintriamics

II 7K Urgartesa Saladar Silla

El darrer dissabte dia 22 de setembre de 2018, al Club Esportiu Saladar de la localitat de Silla, ha tingut lloc l’edició de la II 7K UGARTESA SALADAR-SILLA, participant-hi diversos membres del club Javier Zaragozá, Isabel Muñoz i Paco Barba.

La cursa s’ha iniciat al camp de futbol del Saladar, lloc on estaba ubicada també la meta. Ha transcorregut pels paratges del Parc Natural de l’Albufera i la seua marjal, en aquest temps amb l’arròs madur. Degut a l’orografia del terreny, es podía veure per moments tota la serp multicolor d’esportistes, des de la capcelera fins la cua. Açò ens permetia fer-nos una idea de la quantitat de participants i el dessenrrotllament d’aquesta.

L’organització ha fet un gran esforç aquest any que cal reconeixer-los. Els quilòmetres estaven senyalitzats al llarg del recorregut. Al quilòmetre tres i mig s’ha ubicat un avituallament líquid amb prou papereres per deixar les restes de gots i ampolles buides, tenint amb compte l’espai protegit on es dessenrrotllava la prova. El cronometratge ha sigut a càrrec de la coneguda “Cronorunner”.

Des del Club hem de donar la més cordial enhorabona a Javier Zaragozá, membre daurat del nostre club, qui ha resultat guanyador a la seua categoría, el que li va ser premiat. També des del Club agraïm la participación d’Isabel Monux i de Paco Barba.

Així mateix donem la nostra més coridal felicitació el guanyador absolut masculí de la prova Fernando Hernández Soto del club local Fondistes de Silla i guanyadora absoluta femení Isabel Checa del Club Atletisme de Silla.

Crònica realitzada per Paco Barba.

Quant a l'autor

admintriamics administrator