Infinitri Half Triathlon Penyíscola

Peradmintriamics

Infinitri Half Triathlon Penyíscola

Espectacular cursa la disputada a la localitat de Penyíscola que destaca per les seues singulars localitzacions convertint-la en una espectacular prova half-ironman (1,9 km – 90 km – 21 km.) reconeguda per la seua exigència i bellesa. L’esdeveniment integra la xarxa oficial de pobles més bonics d’Espanya, i es situa com una de les destinacions turístiques preferides.

La prova comença amb el segment de natació de 1.900 m, on la sortida i la meta del mateix estan en platges diferents de Penyíscola. El recorregut envolta el casc antic de la localitat, que recorda a molts a l’illa d’Alcatraz encara que a diferència d’aquesta, un petit tros de terra la uneix a la península convertint-lo en un espectacular tómbol, que està coronat per un castell construït pels templers i situat 64 m per sobre del nivell del mar.

El següent segment és un exigent circuit ciclista de 90km per l’interior de la comarca passant per les localitats de Càlig, Cervera del Maestrat i Sant Jordi, amb un perfil amb constants canvis de nivell que sense tenir grans pendents acaben per acumular continus esforços.

Per a finalitzar, el segment de carrera a peu de 21km, començant des del passeig marítim de la platja Nord i passant de nou per la platja Sud, de camí al parc natural de la Serra D’Irta on ens acompanyaran les excepcionals vistes de les seves cales salvatges i de nou l’estampa del colpidor Castell de Peníscola al fons.

Com no, el nostre expert en aquest tipus de distàncies, va participar en la prova:

Dorsal / Cat. Cognoms, Nom Pos. Cat Temps Meta
489 (V2M) Olaya Cuenca, Juan Carlos 19 05:33:44
P. NATACIÓ T. Natació  P. CICLISME  T. CICLISME / VEL
30 00:40:55 22 03:05:19 / 28.81
P. CARRERA T. CARRERA 
14  01:47:30

Quant a l'autor

admintriamics administrator