Entrenaments

Les darreres temporades d’entrenament hem adoptat una metodologia a l’hora de presentar i facilitar els entrenaments. Ho fem a través d’una APP que creiem que facilita la interactuació de les dues parts.

Com funciona la APP

A continuació, us deixem les instruccions de com funcionarem amb l’APP indicada:

Aquesta aplicació té versió web i APP per mòbil. El registre es realitza des del web. Un cop creus el teu usuari i contrasenya, el programa et demanarà que enllaços teu dispositiu actual (Garmin, Polar, etc.). Tria el teu dispositiu i que vols que totes les sessions anteriors estiguin registrades en el TrainingPeaks, és a dir, que es transfereixin.

Un cop estiguis dins de la teva pàgina d’inici, a dalt a la dreta veuràs el teu nom. Fes clic i et apareixerà un desplegable. Tria “Settings” i, a continuació omple les teves dades personals. Quan acabis, en el desplegable de l’esquerra apareix la paraula “Coaches”. Ha d’introduir el meu correu que és entrenes@maitesegrera.es, i fer clic a “Add”. Fes click a “Save & Close”. Un cop rebi la teva sol·licitud, l’acceptaré i ja estarem connectats, i podràs veure el teu entreni (quan el tinguis fet avisaré).

No cal que siguis usuari “Premium”. Aquesta aplicació és totalment gratuïta per als esportistes. És recomanable que en cada entreni que facis utilitzis el teu dispositiu (pulsòmetre i potenciòmetre), i que si no cada dia, almenys dues vegades a la setmana pugis els entrenis a Garmin o Polar, ja que automàticament pujaran a l’TrainingPeaks. Si disposes de potenciòmetre, m’ho comuniques.

Un cop introdueixis les teves zones de treball a Settings, és a dir, els teus zones de freqüència cardíaca i els teus temps, llindars, etc., et prego que no els modifiquis mai més (d’això ja m’encarrego jo).

Aplicacions i utilitats

A cada sessió d’entrenament, quan la finalitzis t’apareixerà una escala de Borg, és a dir, que puntuen amb una careta com t’has trobat. Aquest feedback és important. Així mateix també apareix un “globus” en què pots inserir comentaris que creguis oportú, però tingues en compte que jo ho vaig a llegir.

training peaks

Si disposes de Garmin, depenent del model, pots descarregar-te la sessió que hagis de fer aquell dia. És molt senzill, tan sols hauràs de tenir activat el Bluetooth de Garmin i de l’ordinador, entrar a la sessió i donar-li a la icona de descarregar. Se’t descarregarà el s’entreni en forma “fit”, i d’aquí el arrossegues al Garmin, i ja el tens. En youtube hi ha nombrosos tutorials sobre com realitzar-lo.

training peaks
garmin training peaks

Informació de dades tècniques de Natació

Fes clic al títol per a descarregar un document en format PDF, on trovaràs informació i abreviatures bàsiques per a entendre els entrenaments.

Qualsevol dubte que tinguis, ens ho comuniques.