Preguntes i respostes

¿Què has de saber Triamics?

Triamics és un club esportiu correctament Registrat i Federat i que principalment està enfocat a la practica del Triatlón. Format per persones amateurs que competixen principalment en el marc local i provincial, encara que algun a nivell nacional.

 AFORO

A causa de disposar d´entrenadora i emportar-nos entrenaments personalitzars, tenim un aforament limitat a punt de cobrir-se.

¿ On puc trobar-los?

El nostre Club de Triatlón es troba en Silla, una població de la província de València.

¿ Puc ser del club sense ser de Silla o si ja tinc un club?

Per descomptat!  No hi ha prioritat a ser del Poble, Gràcies a la nostra entrenadora, podem oferir entrenaments detallats a distància amb seguiment constant. Això si, tenim un numere màxim de socis, que de moment no podem superar.

On i quan entrenen?

“Els entrenaments de natació es realitzen en la Piscina Coberta de Silla, en Av. Alacant s/n, els de Carrera en el mateix Poliesportiu Municipal, siti en Av. Gandia i els de ciclisme en funció de ruta a realitzar (quedant preferentment en Piscina coberta)

Els horaris són certs dies al matí des de les 9 hrs i a la vesprada entre les 20 i 22 hrs excepte els caps de setmana (dissabte o diumenge) que són a les 8 hrs.

¿Els Convé federar-me?

Definitivamente… SI!

Açò té nombrosos avantatges com un segur d’accidents, descompte en carreres, la possibilitat de participar en carreres de club o per equipos… Pots veure molta més informació respecte d’això en l’apartat Informació.”