Preguntes i respostes

Què has de saber del club de Triamics?

Triamics és un club esportiu correctament Registrat i Federat i que, principalment, està enfocat a la pràctica del Triatló. Format per persones amateurs que competeixen, principalment, en el marc local i provincial, encara que algun també ho faja a nivell nacional.

Aforament

Pel fet que disposem d’una entrenadora titulada específica per portar l’entrenament personalitzat dels membres del nostre club que ho requereixen, tenim un aforament limitat d’atletes inscrits.

On puc trobar aquest club de Triatló?

El nostre Club de Triatlón es troba en Silla, una població de la província de València.

Puc ser del club sense ser de Silla o si ja estic inscrit a un altre club?

Per descomptat!  No hi ha prioritat a ser del Poble de Silla. Gràcies a la nostra entrenadora, podem oferir entrenaments detallats a distància amb seguiment constant. Això si, tenim un número màxim de socis que, de moment, no podem superar.

On i quan entrenen?

“Els entrenaments de natació es realitzen en la Piscina Coberta de Silla, en Av. Alacant s/n, els de Carrera en el mateix Poliesportiu Municipal, siti en Av. Gandia i els de ciclisme en funció de ruta a realitzar (quedant preferentment en Piscina coberta)

Els horaris són certs dies al matí des de les 9 hrs i a la vesprada entre les 20 i 22 hrs excepte els caps de setmana (dissabte o diumenge) que són a les 8 hrs.

Es convenient estar federat per a la pràctica d'aquest esport?

Definitivamente… SI!

Açò té nombrosos avantatges com un segur d’accidents, descompte en carreres, la possibilitat de participar en carreres de club o per equips… Pots veure molta més informació respecte d’això en l’apartat d’ Informació.