Qui Som

Triamics és un club d’àmbit nacional, la seu del qual és a Silla (València), que va començar el seu camí el 2012 mitjançant el projecte d’unió de 3 amics que volien fer aquest tipus d’activitat i la seva passió pels esports de resistència i vida sana i que de seguida encomanaren la seva passió a molts altres.

Som un club que està federat a la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i inscrit al Registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana. La nostra temporada comença al setembre i, actualment, comptem amb 80 socis dels quals el 25% són dones.

Els esportistes que formen part del club tenen edats compreses entre els 18 i els 56 anys, i molts provenen de realitzar altres esports, altres han vist una bona opció començar a fer-ho i altres per motius de la vida havien deixat de practicar-ho i han reprès el seu projecte esportiu adaptant-ho al del club.

Triamics en definitiva engloba els esports competitius de ciclisme, running i natació però predominantment el del Triatlon i cada cop són més els que es marquen l’objectiu de fer més d’un sol esport per fer el triatlon tot i no deixar durant tot l’any les proves de trail, les travesses nedant, les proves ciclistes tant de BTT com de ciclisme en ruta, els Duatlons i les carreres populars en asfalt.